Nestor in het vak

Nestor Coiffure Raymond de Pauw; “Het moet in je genen zitten”.

Raymond de Pauw

Raymond is een echte allroundkapper van de oude stempel met de uitzonderlijke kracht dat hij de moderne technieken met liefde omarmt. “Je moet je blijven vernieuwen in deze branche om kwaliteit te kunnen behouden en trends te kunnen actualiseren”.

Bij Raymond is het kappersvak er met de paplepel ingegoten mag wel gesteld worden. 3 generaties de Pauw staan al decennia lang garant voor een verzorgde en stralende coupe waarmee je met de borst vooruit hun salon verlaat. Van internationale grote sterren tot de bakker om de hoek, Raymond heeft iedereen al versteld laten staan met zijn Nestor/Coiffure technieken en zijn openhartige maar bescheiden persoonlijkheid.

“Kapper zijn moet in je genen zitten”.

“Het moet in je genen zitten”. Zegt Raymond als naar de passie voor zijn vak gevraagd wordt. “Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk, na al die jaren nog net zoveel als op de eerste dag! Het is iets waar je mee op staat en waar je mee naar bed gaat”.

In het uiterlijk van de mens speelt haar een hele belangrijke factor. Niet alleen bij vrouwen maar net zo goed bij mannen. Een mooie strakke baardlijn matchend met de kaaklijn van een man zorgt voor een sterk en karaktervolle uitstraling. Wanneer je bij ons de salon binnenstapt garanderen wij dat je met een trotse glimlach de salon weer zult verlaten.

“Ik vind dat iedereen verschillend is maar uniek op zijn eigen manier. Ik en mijn team zorgen ervoor dat met een passend individueel kapsel, naargelang de wensen van de klant, net dat kleine beetje extra spark uit de verschijning van een persoon gehaald wordt. Net dat beetje extra zelfverzekerdheid om mensen voor de ogen te komen en trots te laten zien wie jij bent”.

We ontvangen jou met open armen onder het genot van een lekker bakje koffie om samen eens te kijken hoe we jou zo trots als een pauw kunnen laten voelen.

Tot snel!